O Artık Bir CEO

Moda dünyasına henüz 20’li yaşlarında bir öğrenciyken blogger olarak giren ve instagram var olduğu andan itibaren fenomenlerden biri olan Chiara Ferragni artık şirketinin CEO’su oldu.

Untitled.png

Şirketin CEO’luk görevini geçtiğimiz haftalara kadar ortağı ve eski sevgilisi olan Riccardo Pozzoli yürütüyordu. Fakat artık Pozzoli şirkette küçük bir hisse ile çalışmaya devam ediyor olacak.

Yeni görevinde hedefinin şirketini daha yukarılara taşımak olduğunu belirten Chiara, ilk olarak tabii ki tüm üst düzey yöneticiler gibi tasarrufa gideceğini belirtmiş 🙂 şaşırdık mı? Hayır! 

Daha önce bu görevi alacak sorumluluk ve bilinci kendinde bulamayan Chiara artık kendinden emin ve eskisinden daha olgun. Sanıyorum en önemli etkenlerden biri yakın zamanda anne olacak olması.

Belki sadece 10 Euro’luk bir blogdan, blogdan 30 milyon Euro’luk bir şirkete dönüşen isim tabii ki dünya çapında en popüler influencer. Ancak sakın sadece gezip, eğlenip, giyinerek para harcadığını düşünmeyin; çünkü Chiara hem adını taşıyan markasını, hem The Blonde Salad’ı, hem The Blonde Salad Crew ekibini, hem bir yetenek merkezini yönetiyor. Üstelik bir de  dünya markalarına danışmanlık hizmeti veriyor. Henüz 30 yaşında böyle bir başarıya sahip olmasını taktir etmek gerek!

Instagram da 11 milyondan fazla takipçisi olan Chiara onları sadece kombinlerini paylaşarak mutlu edemeyeceğinin farkında.

Ne diyelim, başarıları daim olur umarım! 

Belki benden de yakında bir The Blonde Salad sürprizi gelir 😉

Diliyorum keyifle okumuşsunuzdur. Eğer beğendiyseniz yıldızımı tıklamayı ve fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın lütfen 🙂

Görüşmek üzere, sevgiler.

Aslı

 

3 Comments

    1. Merhaba; blogda sayfanın sonuna indiğinizde ücretsiz bir tema kullandığımı görebilirsiniz. Fakat tabii ki blog açmanın yıllık bir bedeli var çünkü tüm domein hakkını alıyorsunuz. Trafik konusunda gelince ben oldukça mutluyum! Çünkü çok iyi. Fakat bu kendiliğinden değil; yarattığınız içerik ve neler ürettiğinizle ilgili bir aksiyon. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler dilerim.

      Beğen

Fikirlerinizi Paylaşın